Portal

EHBO-Cursus

EHBO-Cursus

Het op zak hebben van een geldig EHBO diploma is vanaf nu een verplichting voor iedere (complementaire) therapeut. Het is de verantwoordelijkheid van elke therapeut om jaarlijks ook de nascholing te doen, opdat het diploma zijn geldigheid behoudt.

EISRA biedt in samenwerking met EHBO Oranje Kruis 2 keer een EHBO-cursus van 3 dagen aan. De cursussen wordt in het najaar van 2017 gegeven. De eerste cursus wordt gegeven op zaterdag 2, 9 en 16 september en de tweede cursus op donderdag 16, 23 en 30 november.

Doelstelling: Leren en oefenen van de belangrijkste EHBO technieken om in aanmerking te komen voor het erkende EHBO diploma. Dit diploma geeft recht tot het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en het toedienen van reanimatie. Zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Doelgroep: EISRA studenten en reeds afgestudeerde therapeuten/ practitioners.

Werkwijze: Gedurende 3 dagen worden de EHBO vaardigheden geoefend en de theorie daarachter uitgelegd. Deze cursus is vooral praktisch gericht, tijdens de 3e lesdag wordt s’ middags een examen afgenomen door 2 examinatoren van EHBO Oranje Kruis het betreft voornamelijk de praktische vaardigheden.

Docenten: 2 gediplomeerde vrijwilligers van de afdeling EHBO Vlaardingen

Lesdagen: Zaterdag 2, 9 en 16 september en donderdag 16, 23 en 30 november.

Lestijden: van 09.00-16.00 uur

Kosten: Bij deelname van 6 deelnemers betaalt u € 255,- per persoon. Het is dus de moeite waard om u met een groepje collega’s/ studiegenoten aan te melden. De kosten zijn inclusief: EHBO boekje, gebruik oefenmateriaal, eenmalig examengeld, inzet Lotusslachtoffer.

Locatie: EISRA – Rijswijkseweg 60 (4e etage), 2516 EH Den Haag.

Aanmelden bij: carlavandijk@eisra.nl

EISRA | Ayurveda & Ayuryoga Opleidingen