Portal

  • agn-ayurveda-slider6

Het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland (AGN)

Op onze website vindt u van alles over onze Ayurvedische kliniek en Ayurveda. Algemene informatie, de klassieke Ayurvedische behandelingen zoals Ayurvedische Massage, Marma techniek de Pancha Karma kuur etc., Ayurveda opleidingen, Open dagen en nog veel meer. Wij zijn van mening dat deze informatie u verder kan helpen bij het maken van uw keuzes.
Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Ayurvedisch Gezondheidscentrum 070 319 25 46, onze websites bezoeken op www.agn-ayurveda.com  |  www.ayurveda-agn.com of een mail sturen naar info@agn-ayurveda.com
 

 

Met Ayurvedische groet,

 

Anil Kumar Mehta (GAMS/BAMS) AP®

 

Ayurveda kliniek AGN

Het Ayurvedisch Gezondheidscentrum Nederland (AGN) bestaat al meer dan 30 jaar. Daarmee zijn wij de oudste Ayurvedische kliniek in Nederland. In de kliniek werken wij met een vast team van vier mensen die zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken: een Vaidya, een Ayurvedic Practitioner en twee vaste medewerksters. In de kliniek voeren wij uitsluitend de klassieke Ayurvedische behandelingen en medicaties uit volgens de teksten van Charak, Sushrut en de Ashtangha Samhita. Door onze contacten met gerenommeerde Ayurvedische klinieken en Universiteiten in India zijn wij  goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Ayurveda. Voor zowel een eenmalig consult, een constitutie bepaling, een klassieke Ayurvedische behandeling als ook begeleiding bij chronische ziekte kunt u bij ons terecht. Ook bestaat de mogelijkheid tot detox-kuren en overnachten op de kliniek (Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke constitutie, medisch verleden en huidige situatie zoals bijvoorbeeld diëten en vegetarische maaltijden), lees hier meer over bij consult.

EISRA | Ayurveda & Ayuryoga Opleidingen