fbpx
ayurveda-workshop-voeding

Workshop Ayurveda & Voeding (België)

De Ayurvedische kijk op voeding is uniek, logisch en verhelderend. De medische wetenschap en complementaire geneeswijzen zijn het er over eens, dat verkeerde voedingsgewoonten lijden tot een verstoorde stofwisseling en uiteindelijk ziekte.

Ayurveda leert dat ieder individu moet leren leven volgens zijn unieke constitutie. Wat voor de een heilzaam is, kan voor de ander juist de gezondheid aantasten. Zo werkt het ook met de voeding die we dagelijks tot ons nemen.

In deze workshop staan we stil bij het effect van voeding, de rol van de zintuigen, het juiste gebruik van specerijen en kruiden, seizoensgebonden eten, dag- en nachtritme en andere aspecten m.b.t voeding. Er worden verder praktische tips gedeeld (echter geen kooklessen).

Deze weekendcursus wordt gegeven door Dhr. Anil K. Mehta (G.A.M.S.), die al meer dan 40 jaar klinische ervaring heeft op het gebied van Ayurveda en de Ayurvedische Voedingsleer.

Data:
17 juni 2023
18 juni 2023

Diplomering:
Na afronding van de cursus zal een certificaat worden afgegeven/opgestuurd.

Leslocatie:
Eliaertsstraat 25, 2140 Antwerpen, België

Lestijden:
van 10:00-17:00 (lunchpauze van 13:00-14:00).

De cursus bestaat uit 2 lesdagen (4-dagdelen) die u bij ons volgt op locatie in Den Haag.

Studiekosten
De kosten bedragen € 195,00 (geen inschrijvingskosten)

Geïnteresseerden kunnen ons gerust bellen of mailen voor meer informatie. Om je aan te melden voor de cursus, vul je een inschrijfformulier in en mail je dit naar in**@ei***.nl.

Download hier het aanmeldingsformulier.